Als bezoeker naar Bedrijvenpark Botlek:
Belangrijke informatie

Binnenkort ben je te gast op Bedrijvenpark Botlek. Bij alle bedrijven op het park staat de zorg voor veiligheid, gezondheid en milieu op de allereerste plaats.

Om jouw bezoek zo efficiënt en veilig mogelijk te laten verlopen, word je verzocht om Stap 1 tot en met 4 (zie linkerkader) te voltooien.

Bekijk onze film

Veiligheidsfilm

Bekijk aandachtig onze veiligheidsfilm. Aan de hand van de film krijg je in stap 2 een aantal vragen (toetsing). De film neemt 7 minuten van je tijd.

Maak de Toets

Toetsing

Er volgt nu een toets. Om de toets te maken moet je je registreren/aanmelden met een geldig e-mailadres. Het resultaat van de toets ontvang je direct per mail.

De toets bestaat uit 10 vragen. De minimale score dient 80% te zijn. Je hebt 2 pogingen deze succesvol af te ronden. Neem bij het bezoek aan Bedrijvenpark Botlek het certificaat mee.

 WAARSCHUWING! Zonder ons Life Saving Rules/Bedrijvenpark Botlek certificaat heb je geen toegang tot Bedrijvenpark Botlek. Dit mag zowel een print zijn als een digitale weergave op je telefoon .

Heb je ons Life Saving Rules/Bedrijvenpark Botlek certificaat reeds behaald in de afgelopen 2 jaar? Neem dan bij elk bezoek aan Bedrijvenpark Botlek het behaalde certificaat mee. Zonder het certificaat wordt de toegang geweigerd. Ga in dit geval door naar stap 3.

Praktische informatie

Parkeren

De bezoekersparkeerplaats is P3
Deze is te vinden op Welplaatweg 12, iets voorbij Security.

  Security

Aanmelden bij Security (P3) met geldig legitimatiebewijs (geen rijbewijs) en het certificaat.

Downloads

Download de veiligheidshandleiding en LMRA checklist
LMRA
BB_SafetyManual_NL_27.07.23_DRUK_StudioLYVD

Let op: vergeet je niet aan te melden (Stap 4)!

Aanmelden kan in de volgende stap.

Aanmelden als bezoeker

Let op: Het aanmeldformulier opent naar een externe website in een nieuw venster.

Scroll naar boven